Of ga naar de homepage van

Kaartjes oefenwedstrijd Ajax te koop bij Zwolse kapper

Ajax komt naar je toe deze zomer! Dat gaat niet ongemerkt voorbij. Neem bijvoorbeeld Hattem en omstreken. Ajax speelt aan de noordrand van de Veluwe een oefenwedstrijd tegen Steaua Boekarest en het stadje staat op stelten.
We spotten een mooi lijstje met verkoopadressen rondom Hattem. © De Brouwer

Overigens voetballen de Ajacieden 7 juli (aftrap 19.00 uur) op de Konijnenbergerweg in feite tegen FCSB omdat Steaua Boekarest zich vanwege een langlopend conflict niet meer zo mag noemen, maar dat verhaal bewaren we voor een andere keer.

We richten ons nu even op de kaartverkoop. Gewoon omdat het leuk is. Het doet een beetje denken aan vroeger. Zo zijn er kaartjes te koop in de kantine van gastheer vv Hattem, maar je kunt ook op andere adressen terecht dan sportpark ‘t Achterveen.

Er staat een lijstje met verkooppunten op de website van de club en daar staan wat pareltjes tussen. Zo kun je een kaartje voor Ajax – Steaua kopen bij Gert Haarmode in Wezep en bij Whair Kappers in de Zwolse wijk Stadshagen. Whair Else?!

Het doet dus allemaal een beetje denken aan vervlogen tijden. Aan de tijd dat de kaartverkoop nog niet online verliep en zelfs een kaartje uitdraaien bij Primera nog niet in de mode was. Goeie ouwe tijd was dat.

Overigens gaat een kaartje over de toonbank in ruil voor een tientje en krijgt jeugd tot twaalf jaar zelfs nog wat korting. Als je per se op de tribune wilt zitten, moet je echt even afreizen naar Hattem. Alleen daar worden tribunekaartjes verkocht.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax