Of ga naar de homepage van
40 keer gelezen

Ajax plant in Putten oefenpotje tegen FC Nordsjælland

De puzzelstukjes van de voorbereiding van Ajax beginnen langzaam op hun plek te vallen. We hebben weer zo’n puzzelstukje. De Ajacieden nemen het zaterdag 7 juli (aftrap 15.00 uur) op tegen FC Nordsjælland.
Vorige keer tegen Nordsjælland was Van de Beek van de partij. © Pro Shots

De wedstrijd wordt gespeeld op sportpark Putter Eng en dat bevindt zich uiteraard in Putten. Het is voor de Ajacieden enigszins bekend terrein, want in 2013 en 2014 werd hier ook al een oefenpotje gespeeld.

Ook de tegenstander FC Nordsjælland is geen onbekende. Daar oefende Ajax in het recente verleden, 2015 om precies te zijn, ook al tegen, toen in Hardenberg. Er werd destijds met 1-3 verloren van de huidige nummer vier van Denemarken.

Nordsjælland is de ploeg waar Mathias Jensen voetbalt. De 22-jarige Jensen staat in de belangstelling van Ajax, maar er is concurrentie van diverse subtoppers kriskras door Europa. Wie weet speelt Jensen begin juli wel tegen zijn oude club.

Gastheer SDC Putten heeft op zijn digitale thuis informatie gepubliceerd over de kaartverkoop, die binnen enkele dagen van start gaat. Als je heen wilt, is het misschien beter om geen kaartjes aan de poort te komen.

Je loopt dan het risico mis te grijpen wegens uitverkocht.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax