Of ga naar de homepage van
67 keer gelezen

Voor in de agenda: Ajax Open Dag op zaterdag 28 juli

Het is allemaal nog niet zo ver natuurlijk, maar het kan handig zijn toch vast even je agenda of kalender te pakken. En een pen. Ajax heeft namelijk de datum voor de traditionele open dag bekendgemaakt: zaterdag 28 juli.
De open dag van Ajax is een tof uitje voor jong en oud! © Pro Shots

Ajax is al druk bezig met de voorbereidingen op deze mooie dag voor jong en oud. Zeker voor kleine Ajaxsupportertjes is het een tof uitje, zo in de zomervakantie. De selectie en de technische staf worden als altijd aan het publiek voorgesteld. Een aantal nieuwe spelers zijn al binnen, maar wie weet wie daar nog bijkomen.

Verder is over het programma van het evenement nog weinig bekend. Eigenlijk niks. Ajax adviseert supporters dan ook om het digitale huis van de club goed in de gaten te houden voor updates. Daarnaast zal Ajax ook wel op sociale media toeteren, zodra er meer bekend is. Dat doen we uiteraard zelf ook.

We hopen op een uitstekende sfeer die zaterdag, want dat zou zomaar kunnen betekenen dat Ajax de dinsdag of woensdag ervoor goede zaken heeft gedaan in de tweede voorronde van de Champions League. Als dat zo is, dan geeft dat de supporter goede moed en dat komt de sfeer ook ten goede.

We houden jullie op de hoogte!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax