Of ga naar de homepage van
54 keer gelezen

15 mei: win een shirt van ‘derde ster held’ Siem de Jong

Zondag 15 mei 2011 staat in het collectieve geheugen van de Ajaxsupporter gegrift. Ajax sleepte in een kolkende Arena het kampioenschap en daarmee de derde ster binnen. Siem de Jong werd de held van de dag. Wij geven een shirtje weg van de man die vandaag, zeven jaar geleden, tweemaal doel trof.
Siem blijft door 15 mei 2011 een held. © Ajax Life

De tijd vliegt, zo veel is duidelijk. Siem is inmiddels ook zeven jaar ouder en na diverse omzwervingen terug op het oude nest. Op een dag als vandaag gaan de gedachten toch een keer of wat terug naar de overwinning van Ajax op FC Twente (3-1), waarbij Siem de Arena twee keer deed ontploffen.

Jij kunt als lid van de Supportersvereniging Ajax een thuisshirt (M) van Siem de Jong winnen. Je moet dan nog wel even onderstaande vraag van het juiste antwoord voorzien. Meedoen kan tot en met woensdag 23 mei 2018.

Prijsvraag: De tweede assist op Siem kwam van de voet van Christian Eriksen. Van wie kwam de eerste assist op Siem?

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax