Of ga naar de homepage van
40 keer gelezen

Blijf op de hoogte van het nieuwe thuisshirt!

We weten al hoe het nieuwe uitshirt eruit komt te zien. Maar we weten nog niet in welk thuisshirt Ajax volgend seizoen voetbalt. Of, nou ja, we weten dat ook het shirt voor seizoen 2018/2019 rood-wit is, maar meer nog niet. Ben jij benieuwd?
Het shirt van afgelopen seizoen viel prima in de smaak. © Ajax Life

Als je inderdaad benieuwd bent, is het wellicht een goed idee om op de hoogte te worden gehouden. Dat kan heel simpel door op een pagina van de digitale fanshop persoonlijke zaken in te vullen, waarbij vooral je e-mailadres belangrijk is.

Zodra er meer informatie beschikbaar is, wordt er een bericht naar je inbox gestuurd. Door het invullen van je gegevens maak je automatisch kans op een gesigneerd thuisshirt, zodra dat dus eenmaal is onthuld.

Als het nieuwe shirt is gelanceerd, delen wij natuurlijk ook wat we kunnen. Denk aan detailplaatjes, de bedrukking en ga zo maar door. Dan kunnen we daarna uitgebreid discussiëren over wat we er allemaal van vinden!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax