Of ga naar de homepage van
63 keer gelezen

AKC: Meld jouw club aan voor de Ajax Kids Tour!

Goed nieuws: ook volgend seizoen gaan we door met de Ajax Kids Tour! Maar dan hebben we wel clubs nodig waarbij we op bezoek mogen komen. Dus wil je dat Lucky en de spelletjes naar jouw club komen, lees dan even door!
Geef je club op en wie weet komen we jouw kant op! © Ajax Kids Club

Net als afgelopen seizoen organiseren we een Kids Tour op De Toekomst en gaan we een paar keer het land in. Voor de keren dat we op bezoek gaan bij andere clubs hebben we jullie hulp nodig!

Lijkt het je leuk als we met de Ajax Kids Tour op bezoek komen bij jouw club? Meld je dan hieronder aan! Zorg dan wel even dat de club weet van de aanmelding. Aanmelden kan tot en met 17 juni 2018. Daarna nemen we contact op met de winnaars en de clubs.

Vorig jaar kregen we meer dan 100 aanmeldingen, dus helaas betekent aanmelden nog niet direct dat de Ajax Kids Tour naar je club komt.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax