Of ga naar de homepage van
44 keer gelezen

Argentinië heeft plekje voor Tagliafico in voorselectie WK

Nicolás Tagliafico is een stapje dichter bij het WK. De linksback keerde onlangs terug in de nationale ploeg van Argentinië en behoort ook tot de 35 spelers die zijn opgenomen in de voorlopige WK-selectie.
Met Tagliafico erbij lijkt het probleem op linksback opgelost. © Pro Shots

Het is geen geheim dat bondscoach Jorge Sampaoli fan is van Tagliafico, die sinds de winterstop uitkomt voor Ajax. Hij maakte al snel indruk in de Johan Cruijff Arena en daarbuiten, want hij werd weer opgeroepen voor ‘La Albiceleste’.

Tagliafico stond op de linkervleugel terwijl Argentinië pijnlijk met 6-1 onderuit ging tegen Spanje. Gelukkig volgde al snel herstel met een overwinning (2-0) op Italië. De back van Ajax maakte de 180 minuten vol.

Het is moeilijk te voorspellen wat de vooruitzichten van Tagliafico (25) precies zijn, maar mee naar Rusland behoort serieus tot de mogelijkheden. Het definitieve antwoord volgt later, maar de eerste horde is genomen.

De Argentijnen zijn op het WK ingedeeld in groep C en kruisen tijdens de poulefase de degens met IJsland, Kroatië en Nigeria.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax