Of ga naar de homepage van
4 keer gelezen

Plezier en fanatisme op ons voetbaltoernooi in JC Arena

Het is inmiddels een traditie en een hele fijne: voetballen in de Johan Cruijff Arena voor leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare. Leeftijd maakt daarbij niet uit, jong of oud, voetballen op het heilige gras van de Arena is gewoon heel gaaf!
De winnaars van Ajax Jonge Schare met de schaal! © De Brouwer

Het eredivisieseizoen zit erop, Ajax sluit het jaar af in Dubai en dus hadden we als Supportersvereniging Ajax de Johan Cruijff Arena even helemaal voor onszelf. Dat zijn precies de momenten waarop we toffe dingen voor onze leden kunnen organiseren en daar werd gretig gebruik van gemaakt!

Ons voetbaltoernooi was dan ook binnen een mum van tijd helemaal volgeboekt. Plezier stond bij de voetballers en voetbalsters duidelijk voorop, maar ook het fanatisme spoot bij sommigen uit de oren. Slidings waren verboden, maar verder trokken de spelers alles uit de kast voor de overwinning!

En elke overwinning bracht de spelers dichterbij de kampioensschaal. Er werden er twee schalen uitgereikt, eentje voor de kampioenen van Ajax Life en natuurlijk eentje voor de helden van Ajax Jonge Schare.

Check snel ons fotoverslag en beleef het toernooi nog eens opnieuw!

Wil jij volgend jaar ook mee doen aan ons voetbaltoernooi in de Arena? Sluit je dan snel aan bij Ajax Life of Ajax Jonge Schare!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax