Of ga naar de homepage van

Lees Ajax Life 19 en win gesigneerd shirt De Ligt!

Matthijs de Ligt begon dit seizoen als ambassadeur van Ajax Jonge Schare, maar groeide uit tot de nieuwe aanvoerder. Jij kunt als lid van SV Ajax een shirt met zijn handtekening winnen.
Als lid van SV Ajax maak jij kans op dit shirt.

De Ligt werd door de technische staf terecht uitgeroepen tot Talent van het Jaar. Al lijkt de verdediger en aanvoerder – bij afwezigheid van Joël Veltman – het predikaat ‘talent’ al te zijn ontgroeid.

Wil je kans maken op een gesigneerd shirt (maat S) van De Ligt? Geef dan antwoord op de volgende drie vragen. Alle antwoorden zijn terug te vinden in nummer 19 van Ajax Life.

Vraag 1: Wat droeg Terry Lartey-Sanniez na afloop van de kampioenswedstrijd tegen MVV?
Vraag 2: Welke tekst stond er onder het logo van het finaleshirt uit 1992?
Vraag 3: Welke afbeelding staat er op de nieuwe seizoenkaart?

Heb je de antwoorden gevonden? Vul dan de juiste antwoorden en je gegevens in. Meedoen kan tot en met vrijdag 11 mei. We verloten het shirt onder de juiste inzendingen. Met de winnaar wordt contact opgenomen.

Geen lid, maar wil je volgend seizoen ook meedoen met allerlei leuke prijsvragen? Sluit je dan hier aan bij de Supportersvereniging Ajax!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax