Of ga naar de homepage van
73 keer gelezen

Stem op het ontwerp van de nieuwe seizoenkaart!

Alle Ajacieden beginnen 2018/2019 met een nieuwe seizoenkaart. Een nieuwe seizoenkaart betekent ook een nieuw ontwerp en het leuke is dat supporters zelf kunnen kiezen hoe deze er straks uit komt te zien. Stem dus snel!
Een van deze ontwerpen prijkt straks op de nieuwe seizoenkaart! © Ajax

We zijn bij Ajax bezig met allerlei processen en het proces dat de nieuwe seizoenkaart oplevert, is zo’n beetje halverwege. De winnaar wordt kort voor de aftrap van Ajax – AZ aangekondigd, maar tot die tijd kun jij je invloed laten gelden.

Het is niet gezegd dat jouw favoriete ontwerp op de seizoenkaart terechtkomt, want de meeste stemmen gelden. Maar het is gewoon heel tof dat het ontwerp van een Ajacied uiteindelijk op zo’n 50.000 pasjes wordt gedrukt, hulde!

Alle Ajacieden kunnen stemmen en wel tot en met 26 april. Het is waarschijnlijk beter om je stem niet uit te brengen via FireFox, want wij ontvingen na stemmen in die browser geen e-mail waarin je je stem moet bevestigen. Dat laatste is wel even belangrijk.

We zijn zeer benieuwd welk ontwerp zondag als winnaar wordt aangekondigd!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax