Of ga naar de homepage van
56 keer gelezen

Ajax besluit seizoen met wedstrijd in Dubai

De selectiespelers van Ajax kwamen vrijdag achter de bestemming van het laatste tripje van het seizoen 2017/2018, te weten: Dubai. Van 9 tot en met 12 mei verblijft de ploeg van Erik ten Hag in de Verenigde Arabische Emiraten, waar het een oefenwedstrijd speelt tegen Al-Ahly, de kampioen van Egypte.
Misschien dat we in Dubai een glimp krijgen van het Ajax van volgend jaar. © Pro Shots

‘Oefenwedstrijd’ dekt trouwens niet de lading van het persbericht van Ajax, waaruit blijkt dat er wel degelijk wat op het spel staat. Volgens Ajax ontvangt de winnaar van het duel op vrijdag 11 mei de Champions Golden Cup. En inderdaad, Ajacieden zijn momenteel niet in de positie om kieskeurig te zijn als het gaat om prijzen.

De organisator van het evenement, Mina Nagib, directeur van iMCC Sports, is in zijn nopjes met de komst van Ajax. “Het is voor ons een eer om een legendarische club als Ajax te ontvangen in de Emiraten.” Meneer Nagib spreekt tegelijkertijd ook de hoop uit dat het niet bij een eenmalige samenwerking blijft.

De wedstrijd om de felbegeerde (?) Champions Golden Cup wordt op 11 mei om 18:00 Nederlandse tijd afgewerkt. Naar verwachting zal Ziggo de wedstrijd uitzenden.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax