Of ga naar de homepage van

Feestje verpesten: Ten Hags elf, wat denk je zelf?

Heel flauw, maar zondag speelt Ajax de kampioenswedstrijd. Potentieel feestvarken PSV kan de grote concurrent voor paal zetten. Om de eigen eer te redden hebben we een topprestatie nodig. Maar met welke spelers?
Vastberaden koppen niet te stoppen. © Pro Shots

In onze app kun je je eigen basiself opstellen. Als je de app nog niet hebt, moet je deze eerst downloaden. Als je de app opent en vervolgens op 'de tribune' klikt, kun je invulling geven aan jouw formatie. Maar zorg dat je goed op de hoogte bent.

Aanvoerder Joël Veltman start vermoedelijk in de basis. De verdediger was er tegen Heracles niet bij vanwege een schorsing, maar zal tegen PSV vermoedelijk in het centrum van de verdediging starten. Erik ten Hag kiest voor ervaring. De juiste keuze?

Kasper Dolberg maakte vorige week zijn rentree en komt steeds dichter bij zijn oude vorm. Is het al tijd voor een basisplek? In grote wedstrijden neem je tenslotte ook grote risico’s.

Download onze app!

Tegen je zin in aanwezig zijn op een feestje is verschrikkelijk. Probeer het feestgespuis daarom nog minimaal een weekje uit te stellen. Een gelijkspel is daarvoor voldoende.

Plaats je opstelling ook even op social media en vergeet daarbij de hashtag niet: #tenhagself!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax