Of ga naar de homepage van

Bouwvakkers van Amstel Tower na tonen Feyenoordvlag

Drie bouwvakkers zijn niet meer welkom op de Amstel Tower na het uithalen van een geintje met een Feyenoordvlag. Op de bovenste verdieping van wat de hoogste toren binnen de ring moet worden, werd een geintje uitgehaald dat nu een staartje krijgt.

De Feyenoordvlag was duidelijk zichtbaar en dat was voor AT5 reden om een potje te speurneuzen. De grappenmaker verscheen zelfs voor de camera om zijn actie toe te lichten. Hij heeft blijkbaar een kofferbak vol vlaggen en doet dit wel vaker.

De directie van het installatiebedrijf waar het trio voor werkt is niet zo blij met de vlaggengrap en liet de vlag verwijderen. Ook zijn de drie werknemers op het matje geroepen en overgeplaatst naar een ander project, zo meldt AT5 in de follow-up.

De betrokken partijen konden de grap weliswaar waarderen, lezen we op het digitale thuis van de stadsomroep, maar er bestaat vrees voor het garanderen van de veiligheid. Wat nu als er verhaal wordt gehaald?

“We hebben vaker ervaringen gehad met gevoeligheden tussen Rotterdam en Amsterdam,” laat de directie van het bedrijf weten in een reactie. Verder is het tonen van welke vlag dan ook tegen de regels.

Alles bij elkaar is AT5 de grote winnaar van het hele verhaal, want dit is weer precies zo’n item waar we van smullen!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax