Of ga naar de homepage van

AKC – Cadeautje: vriendenboekje voor leden van 4 t/m 5 jaar!

Vriendenboekjes zijn populair op de basisschool. Precies daarom heeft Lucky voor Ajax Kids Clubleden van 4 tot en met 5 jaar een gaaf vriendenboekje gemaakt. Hou je brievenbus dus goed in de gaten!
Door wie laat jij straks je vriendenboekje invullen? © Ajax Kids Club

Lucky heeft zijn eigen pagina natuurlijks alvast ingevuld. Zo lees je dat onze trouwe mascotte in het stadion woont en dat voetbal zijn favoriete sport is. Zijn mooiste kleuren kunnen jullie vast wel raden!

Onze trouwe leden van 4 tot en met 5 jaar krijgen dit toffe voorleesboekje binnenkort als cadeautje thuisgestuurd. Gaaf toch! Lekker meenemen naar school en laten invullen door al je klasgenootjes, juffen, meesters, vriendjes, vriendinnetjes, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s!

Waarom dit cadeautje? Dat is onderdeel van het lidmaatschap van de Ajax Kids Club. En daarnaast zijn we gewoon hartstikke blij met jou als lid van de mooiste voetbalclub van Nederland!

Lucky gaat de boekjes zelf inpakken en het zijn er echt heeeeel veel! De postbode heeft dan ook een hele klus te klaren. De eerste vriendenboekjes vallen zaterdag 17 maart op de deurmatten. De laatste moet uiterlijk de dinsdag erna bezorgd zijn.

Wil je ook lid worden van de Ajax Kids Club? Bekijk hier alle voordelen per leeftijdsgroep!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax