Of ga naar de homepage van

F-side kan na diverse oehs en aahs eindelijk juichen!

De eerste treffer van Nico Tagliafico in het shirt van Ajax is een feit! Het is een klein wonder dat de Argentijn ervoor nodig was om te scoren, want er ging een ouderwetse scrimmage aan het doelpunt vooraf. Vanwege de goede afloop heerlijk om terug te zien!

Ajax ging in de tweede helft van het duel met sc Heerenveen op jacht naar een nieuwe voorsprong en vond wat het zocht. Klaas-Jan Huntelaar miste diverse kansen en daarna was eventjes sprake van een schiettent, maar pas bij Tagliafico was het prijs!

De Argentijn haalde vanaf een metertje of elf uit en ook al zag het er simpel uit, het is nog best een klus om de bal tussen de palen te krijgen. Hoe vaak gebeurt het niet dat iemand vanaf de positie van Tagliafico een enorme afzwaaier produceert?

Gelukkig profiteerde Ajax optimaal van Tagliafico’s kwaliteiten en toen het voor de tweede keer op voorsprong stond, was de wedstrijd ook gespeeld. Het werd uiteindelijk 4-1. Daarom is het leuk nog even terug te gaan naar zondagmiddag en dat kan, dankzij Ventos.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax