Of ga naar de homepage van
12 keer gelezen

‘Echte’ Onana en VDBeek duiken na update op in PES2018

Goed nieuws voor Ajaxsupporters die graag een potje Pro Evolution Soccer 2018 spelen! Donny van de Beek en Andre Onana zijn door spelmaker Konami volledig nagemaakt, dus installeer snel die update. Wij hebben vast wat plaatjes voor je op een rij gezet.
Digi-Donny ziet er uitstekend uit. Goed werk Konami! © Ajax Life

In PES2018 is sowieso vrij veel aandacht voor gelijkenissen van eredivisiespelers, zeker uit de traditionele top 3, en dat is na het installeren van de nieuwste update weer een stukje beter geworden.

Als je na de update je spelcomputer opstart, zul je zien dat twee spelers bij Ajax een totale metamorfose hebben ondergaan. Onana en Van de Beek zijn naar de tekentafel gegaan en kwamen er prachtig vandaan.

Dat brengt het aantal nagemaakte Ajacieden in de game tot dertien stuks.

In de Ajaxselectie zijn Klaas Jan Huntelaar, Kasper Dolberg, Amin Younes, Justin Kluivert, Siem de Jong, Lasse Schöne, Hakim Ziyech, Matthijs de Ligt, Joël Veltman, Mitchell Dijks, Kostas Lamprou en dus Onana en Van de Beek volledig nagemaakt.

Overige spelers als David Neres, Frenkie de Jong en Nico Tagliafico kloppen qua haarkleur en dergelijke prima, maar moeten voor een 'echte look' nog even geduld hebben. 

Afijn, hieronder wat plaatjes van Maradonny en Onana.

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax