Of ga naar de homepage van
20 keer gelezen

Word jij ballenjongen of vaandeldrager bij Ajax – ADO?

Voor we beginnen: waar je ballenjongen ziet staan, daar kun je ook ballenmeisje lezen. En precies die leden zoeken wij voor de wedstrijd tegen ADO Den Haag op zondag 25 februari. En oh ja, we hebben ook nog plek voor acht vaandeldragers!
Ballenjongen of -meisje zijn bij Ajax? Doe snel mee met onze prijsvraag! © De Brouwer

De aftrap tussen beide ploegen is al om 12.30 uur. Als ballenjongen of -meisje sta je dan, net als de spelers, in de startblokken. Jouw taak? De spelers zo snel mogelijk een nieuwe bal toegooien, als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt.

Daarnaast zoeken we twee keer vier is acht vaandeldragers, voor de vaandels van Ajax en ADO Den Haag. Als de spelers het veld opkomen voor de wedstrijd, tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van beide ploegen.

Als je wilt winnen maar het maakt je niet uit of je vaandeldrager of ballenjongen/-meisje wordt, laat dit dan weten in het formulier hieronder. Dan maak je meer kans op een plekje!

Alles bij elkaar opgeteld zoeken we tien winnaars dit lid zijn van Ajax Jonge Schare (13 tm 17 jaar). Meedoen kan tot maandag 19 februari, 13.00 uur. We nemen contact op met de winnaars!

Prijsvraag: Vorig seizoen won Ajax met 3-0 van ADO Den Haag. Welke voormalig Ajacied deed mee bij ADO Den Haag en werd in de zevenenzeventigste minuut gewisseld?

Ben je nog geen lid, maar wil je eigenlijk wel kans maken op onze prijzen? Sluit je dan snel aan bij Ajax Jonge Schare! Dan kun je al snel meedoen aan de eerstvolgende prijsvraag. Bekijk hier al onze prijsvraagvoorwaarden.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax