Of ga naar de homepage van
12 keer gelezen

Kans dat Younes bijtekent volgens Overmars nul procent

Amin Younes raakte deze winter verzeild in een transfersoap die zijn weerga niet kent. De Duitser is inmiddels terug in Amsterdam, zegt daar aldoor heel blij mee te zijn, maar blijft stil over wat er nou allemaal aan de hand is. Bijtekenen in Amsterdam lijkt geen optie.
Horen we ooit het hele verhaal over de mislukte transfer van Younes? © Ajax Images

Tenminste, dat blijkt uit de woorden van Marc Overmars in De Telegraaf. De directeur spelersbeleid acht de kans dat Younes bijtekent in Amsterdam zelfs nul procent. “Volgens mijn informatie heeft hij gewoon bij Napoli getekend. Die deur zit dicht.”

Toen Younes onverrichter zaken terugkeerde uit Italië, ging de speler om tafel met Overmars en Erik ten Hag. Hij beloofde zich volledig in te zetten en heeft er inmiddels alweer een aantal speelminuten in het rood-wit opzitten.

Ondanks het volgens alle partijen goede gesprek lijkt Overmars ook niet te weten wat er zich nou precies heeft afgespeeld in Napels. “Al met al is het een transfersoap geweest, waar ik ook nog steeds het fijne niet van weet,” stelt Overmars in Telesport.

Betekent dit alles dat Younes aan het eind van dit seizoen gratis de deur uitloopt bij Ajax? Er was toch een mondelinge overeenkomst met Napoli? Vervalt deze smak geld? Gaat Younes überhaupt nog richting Napoli of ketst het af?

De Italiaanse club heeft inmiddels al laten weten dat ze Younes gewoon verwachten komende zomer. “Hij heeft een contract ondertekend en alle gevolgen zijn voor hem,” waarschuwt advocaat Mattia in Italiaanse media.

Wordt, zoals met zoveel soaps, ongetwijfeld vervolgd.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax