Of ga naar de homepage van
3 keer gelezen

Gezellige Ajax Life Pubquiz weer een groot succes!

Potverdorie, wat was het weer gezellig maandagavond, tijdens de Ajax Life Pubquiz. Deze werd weer gehouden in Amsterdamse kroeg De Ebeling. Het bier vloeide rijkelijk, terwijl de hersens van onze leden kraakten bij alle Ajaxgerelateerde vragen.
Hier wordt overleg op hoog niveau gevoerd, dat zie je zo © Pro Shots

Op sommige vragen weet je als rasechte Ajacied natuurlijk gelijk het antwoord, maar bij andere vragen raak je het spoor even volledig bijster. Dan is het hopen dat een van je teamgenoten het antwoord wel weet. Soms ook liggen de antwoorden op het puntje van je tong. Iedereen die wel eens een pubquiz speelt, weet hoe dat gaat.

Zestig deelnemers bogen zich over vragen als: ‘aan welke twee clubs verhuurde Ajax Youssouf Hersi’ en ‘bij welke twee Europese clubs speelde Marcio Santos voordat hij bij Ajax terechtkwam?’

Ook ontbrak de plaatjesronde niet, was er een heuse audioronde en kwamen de traditionele spelerspaspoorten op tafel. Je ziet dan een carrière van een speler op papier, maar welke naam hoort erbij?

We kunnen gerust stellen dat onze pubquiz weer een groot succes was en we gaan er in de toekomst dan ook zeker mee door.

Uiteindelijk ging ‘Team G’ met de hoofdprijs de kroeg uit: alle teamleden kregen een mooie Ajaxsporttas mee naar huis. De tweede plek was voor team ‘De Knoest’. Zij ontvingen ieder een bal met de handtekeningen van alle spelers. Team ‘Petterson4Ever’ eindigde op plek drie. De deelnemers kregen allemaal een warme Ajaxmuts, met deze kou best heel fijn.

Denk jij veel over Ajax te weten en wil jij de volgende keer ook meedoen met de Ajax Life Pubquiz? Word dan snel lid van Supportersvereniging Ajax.

Onderstaande foto’s van Pro Shots nemen je nog even mee terug naar een geslaagde avond!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax