Of ga naar de homepage van
293 keer gelezen

AKC: Win kaartjes voor Ajax – ADO Den Haag!

Als Ajax kampioen wil worden, hebben de spelers jouw steun hard nodig! Daarom geven wij kaartjes weg voor Ajax – ADO Den Haag. Wil je daar bij zijn? Doe dan snel mee aan onze prijsvraag en wie weet ben jij erbij op zondag 25 februari in de Johan Cruijff Arena.
De drie doelpuntenmakers in één foto © Pro Shots

Vorig seizoen won Ajax de wedstrijd tegen ADO Den Haag met 3-0. De doelpunten werden toen gemaakt door Hakim Ziyech, Lasse Schöne en Kasper Dolberg. In die wedstrijd scoorde een Ajacied ook bijna met een omhaal, weet jij nog wie dat was?

De uitwedstrijd tegen ADO dit seizoen was wat minder leuk, er werd in Den Haag 1-1 gelijkgespeeld. Tijd om dat recht te zetten dus! De wedstrijd begint al om 12.30 uur, dus je bent gelukkig niet te laat thuis.

Voor dit duel verloten we drie setjes van twee kaarten onder leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 12 jaar). Om kans te maken op deze toegangsbewijzen, moet je een goed antwoord geven op de vraag hieronder. Let op! Je kunt meedoen tot en met zondag 18 februari.

Ben je nog geen lid, maar wil je wel meedoen aan een volgende prijsvraag? Sluit je dan snel aan bij de Ajax Kids Club! Dat kan via deze pagina. Binnen twee werkdagen ontvang je een lidnummer. Bekijk hier de prijsvraagvoorwaarden.

Prijsvraag: Welke Ajacied maakte vorig seizoen in de Arena bijna een doelpunt met een omhaal?

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax