Of ga naar de homepage van
23 keer gelezen

Win een Ajax Masterclass in de voorjaarsvakantie

Altijd al eens willen trainen als een echte Ajacied? Dan hebben we goed nieuws, want als lid van Ajax Jonge Schare kun jij een Ajax Masterclass in de voorjaarsvakantie winnen.
Trainen als een echte Ajacied, wie wil dat nou niet? He, dat rijmt! © Ajax Camps & Clinics

Tijdens de Ajax Camps & Clinics ervaar je hoe het is om als een echte Ajacied te trainen. Je doet de oefeningen die Ziyech en zijn medespelers ook doen. Aan de Masterclass kunnen Ajacieden van 12 tot en met 16 jaar meedoen, dus let even op je leeftijd.

Je bent namelijk tot je achttiende lid van Ajax Jonge Schare, dus let wel even goed op dat je niet al te oud bent. Vandaar dat we ook om je geboortedatum vragen. Als je wint, mag je meedoen aan een eendaagse masterclass (gericht op verdedigen) in de voorjaarsvakantie!

Lijkt het je leuk om lekker te voetballen tijdens de vakantie? Doe dan mee aan de onderstaande prijsvraag! Dat kan tot en met zondag 18 februari. Daarna krijgt de winnaar een mailtje. Wie weet zien we jou dan snel op het grasveld naast de Johan Cruijff Arena (noordzijde).

Wat als je nou niet wint, maar toch graag meedoet aan een van de Ajax Clinics? Ook dan hebben we goed nieuws: leden van Ajax Jonge Schare krijgen namelijk 10 procent korting! Nog geen lid? Meld je dan snel aan.

Prijsvraag: Zondag speelt Ajax uit bij PEC Zwolle. Welke spelers die nu onder contract staan bij PEC Zwolle speelden in het verleden voor Ajax? Noem er minimaal twee.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax