Of ga naar de homepage van
24 keer gelezen

AKC: Mascottes voor Vitesse – Ajax gezocht!

Ajaxfans opgelet, we hebben weer een leuke actie! Zondag 4 maart speelt Ajax uit tegen Vitesse. Ajax trapt om 14:30 uur af in het Gelredome en we geven jou de kans om daar bij te zijn!
Loop jij tijdens Vitesse - Ajax met jouw grootste idool het veld op? © De Brouwer

Vorig jaar ging Ajax ook op bezoek bij Vitesse, toen eindigde de wedstrijd in een overwinning voor de Ajacieden (0-1). Oud-aanvoerder Davy Klaassen maakte toen het enige doelpunt. Weet jij nog van wie hij de bal kreeg voordat hij scoorde?

Zonder mascottes is de wedstrijd natuurlijk niet compleet, daarom zoeken we elf leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6-12 jaar) die er heel graag bij zijn op 4 maart in Arnhem!

Wil jij erbij zijn als mascotte voor deze gave wedstrijd in de eredivisie? Dan moet je eerst nog even de prijsvraag beantwoorden. Als je het goed hebt, mag jij misschien wel aan de hand van je grootste idool het veld op lopen.

Meedoen kan tot en met zondag 18 februari. De winnaars krijgen een mailtje. Voor de prijsvraagvoorwaarden, klik je hier.

Wil jij ook meedoen aan onze prijsvragen? Word dan lid van de Ajax Kids Club. Aanmelden kan via deze pagina.

Prijsvraag: Welke Ajacied gaf de assist op Davy Klaassen voordat hij scoorde?

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax