Of ga naar de homepage van
16 keer gelezen

Ajax laat Noord juichen na een fraai uitgespeelde aanval

Het voordeel van een lunchwedstrijd is dat je niet zo lang hoeft te wachten op de aftrap. Als Ajax de eerste helft dan ook nog eens richting Noord speelt en het zonnetje schijnt, hoop je op een mooie middag. De start tegen FC Twente was in ieder geval veelbelovend

De Ajacieden maakten optimaal gebruik van de omschakeling en verlieten pardoes hun eigen helft toen ze in balbezit kwamen. Een paar ballen stond er 1-0 op het scorebord, dankzij Justin Kluivert die het laatste zetje gaf.

Als je al na drie minuten mag juichen tegen Twente, bereid je je voor op een mooie middag. Die kregen we helaas niet. Die derde minuut was het hoogtepunt van de wedstrijd. Had de scheids besloten om direct af te fluiten, had je amper iets gemist.

Dat zeggen we met de kennis van nu, ergens halverwege de zondagavond. Toen de bal door Kluivert achter de doelman werd getikt, hadden we nog geen flauw benul. Het zonnetje scheen en we hadden volop zin in een leuk middagje Ajax.

De video is van Noord B. Klik hier voor meer sfeervideo’s.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax