Of ga naar de homepage van
34 keer gelezen

Veltman benoemt verschil tussen Keizer en Ten Hag

Joël Veltman beleeft in Portugal een zwaar trainingskamp onder Erik ten Hag. De aanvoerder laat weten dat de aangetrokken trainer houdt van hard trainen en dat de spelers dat maar al te goed merken. “Veel jongens slapen normaal nooit in de middag, maar hebben nu wel wat dutjes meegepakt.”
Veltman kan Ten Hag wel waarderen

Dat de trainingsintensiteit hoger ligt dan bij Keizer steekt de verdediger niet onder stoelen of banken. “Dat merk je qua pijntjes bij de jongens en wat vermoeidheid.” De vele trainingsuren zijn misschien niet altijd even plezierig, maar Veltman ziet genoeg aanknopingspunten voor in de praktijk. “Als je die wedstrijd bij Twente terughaalt: dat kan met concentratie en vermoeidheid te maken hebben.”

Ook over het verschil in spelopvatting tussen Ten Hag en zijn voorganger doet Veltman een concrete uitspraak in gesprek met AjaxTV. “Marcel Keizer wilde veel naar binnen spelen. Erik wil af en toe één tegen één spelen, de buitenkanten sneller inspelen en van daaruit naar binnen. Dat zijn dingen die wel veranderen.”

“Heel knap dat een trainer bij de groep komt en alle namen al weet. Vind ik prachtig.”, complimenteert het jeugdexponent zijn nieuwe baas. Daarnaast geeft Veltman aan dat Ten Hag een sfeer schept waarin iedereen voor zijn plek wil, kan en moet vechten. Ook Veltman. “Ook ik. Als ik hier in Portugal loop te klooien, dan ben je wel aanvoerder, maar dan word je er gewoon naast gezet. Bij elke trainer moet je laten zien dat je er in hoort."

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax