Of ga naar de homepage van
31 keer gelezen

Vaandeldragers voor Ajax – Feyenoord gezocht!

Op zondag 21 januari hervat Ajax de competitie in eigen huis tegen Feyenoord. De inhaalrace op koploper PSV beginnen met de enige echte klassieker is tof, zeker als je erbij kunt zijn als vaandeldrager!
Wie weet sta jij binnenkort ook op zo'n foto! © De Brouwer

De wedstrijd begint zondag om 14.30 uur in een uitverkochte Johan Cruijff Arena. Kan Ajax het gat richting PSV kleiner maken, zodat ze in Eindhoven toch weer een beetje zenuwachtig worden? Hoe verloopt de allereerste wedstrijd onder leiding van de nieuwe trainer Erik ten Hag?

Jij kunt dicht op de actie zitten. We zoeken namelijk acht leden van Ajax Jonge Schare (13 t/m 17 jaar) die vaandeldrager willen zijn tijdens Ajax – Feyenoord. Dan draag je voor de aftrap een vlag met het clublogo het veld op. Vier leden met een Ajaxvlag en de andere vier met die van Feyenoord.

Geef het juiste antwoord en maak kans op een van deze acht plekken. Meedoen kan tot maandag 15 januari 14.00 uur. Daarna zoeken we contact met de winnaars.

Ben je nog geen lid, maar wil je eigenlijk wel kans maken op onze prijzen? Sluit je dan snel aan bij Ajax Jonge Schare! Dan kun je al snel meedoen aan de eerstvolgende prijsvraag. Bekijk hier al onze prijsvraagvoorwaarden.

Prijsvraag: in februari 2016 won Ajax thuis met 2-1 van Feyenoord. Ajax kwam achter, maar won toch. Wie maakte de gelijkmaker?

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax