Of ga naar de homepage van
35 keer gelezen

Ga met de SV Ajax-bus naar FC Utrecht-uit!

Ajax mag gelijk aan de bak na de winterstop. In speelronde twee van 2018 gaat de ploeg van Erik ten Hag op bezoek bij FC Utrecht. De verkoop voor het altijd beladen duel is in volle gang en ook de inschrijving voor de SV Ajax-bussen gaat van start!
Zo'n duizend Ajacieden steunen de mannen van Ten Hag tegen zijn oude club. © De Brouwer

Ajax reist met duizend supporters richting de Domstad. Voor Erik ten Hag een bijzonder weerzien met zijn oude club.

Hoe dan ook, zaterdag 13 januari begint om precies 10.00 uur de loterij voor de laatste paar honderd kaarten. Dan zijn de ‘gewone’ uitkaarthouders aan de beurt. Wie een kaartje heeft bemachtigd, wordt zondag 28 januari bij de Arena verwacht voor de verplichte buscombi.

Maar als je graag ergens anders opstapt, zijn de SV Ajax-bussen misschien iets voor je. We hebben nog plek in de bussen uit Den Bosch (17), Almere (5) en Leiden (36). De getallen tussen haakjes geven aan met hoeveel vrije stoelen we beginnen. Locatie Amsterdam Middenweg is al vol.

Alle bussen van de Supportersvereniging Ajax gaan via de Johan Cruijff Arena naar Utrecht. Omdat het een verplichte buscombi is, betaal je niks extra voor onze bussen.

Net als de volgende fase van de kaartverkoop start de inschrijving voor onze bussen zaterdag 13 januari om 10.00 uur. Zorg wel dat je eerst een kaartje koopt en daarna pas een stoel reserveert! Via deze link kun je je aanmelden voor de busreis!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax