Of ga naar de homepage van
34 keer gelezen

Ajacieden goed geknipt naar Portugal

Het is maandag en we zien de plaatjes voorbij schieten van Ajacieden op de loopband op Schiphol. Bestemming Aeroporto Faro en het trainingskamp in Portugal.
Cassierra en zijn maatje Orejuela in het vliegtuig naar Portugal. © Ajax Images

‘Mind your step,’ horen we aldoor als we de Ajacieden richting hun vliegtuig zien stiefelen. Wat direct opvalt is dat David Neres alweer gedeblondeerd is. Zijn blonde manen heeft hij in Brazilië achtergelaten. Ook zijn panterbroekje, hoedje en zonnebril ontbreken.

Mateo Cassierra lijkt eveneens naar de kapper te zijn geweest. De Colombiaan had tamelijk lang een soort Bert van Ernie plukje op zijn hoofd, maar daar is nu korte metten mee gemaakt. De haartjes zijn nu kort. Wellicht een soort van nieuwe start? Door de blessure van Kasper Dolberg stijgt Cassierra in de hiërarchie.

Verder zien we de jongelingen Noa Lang, Jurgen Ekkelenkamp, Kaj Sierhuis en Mitchell Bakker in Portugal uit het vliegtuig stappen. Het viertal krijgt de kans om zich te laten zien, zo vlak onder de ogen van Erik ten Hag en Alfred Schreuder.

De sfeer lijkt goed, tenminste als we afgaan op de miljoenmiljard omhoog gestoken duimpjes van de Ajacieden op social media.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax