Of ga naar de homepage van
35 keer gelezen

Reactie SV Ajax op artikel NRC over Nouri

Vrijdag publiceerde NRC een stuk, waarin onder meer staat dat de familie van Abdelhak Nouri een letselschadeadvocaat in de hand heeft genomen. Het artikel maakt veel reacties los. De krant rept over een juridisch steekspel tussen club en familie.
Iedereen heeft vragen, de familie voorop. © Pro Shots

Ook wij hebben het stuk in NRC gelezen en zien dat het artikel logischerwijs best veel stof doet opwaaien. Vooropgesteld: ook wij vinden het goed dat er gedegen onderzoek wordt gedaan naar alle gebeurtenissen. Dat moet ook. Het is echter ook belangrijk om daarvan de resultaten af te wachten, voordat er conclusies worden getrokken.

Wij zien dat er inmiddels met veel vingers wordt gewezen. Het lijkt ons allemaal echt te vroeg. De gebeurtenissen zijn voor de direct betrokkenen al pijnlijk genoeg. Als er zaken niet goed zijn gegaan, dan is het belangrijk dat die boven tafel komen en wij hopen dat alle direct betrokkenen die resultaten in alle openheid met elkaar delen.

Het blijft een ongelooflijk ellendige en verdrietige gebeurtenis die niet valt terug te draaien. Iedereen heeft vragen, de familie voorop. Het is terecht dat er antwoorden op die vragen moeten komen, maar tot die er zijn is het zaak voorzichtig te zijn met het trekken van conclusies, ook na het lezen van het stuk in NRC.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax