Informatie kaartverkoop FC Utrecht-uit - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
72 keer gelezen

Informatie kaartverkoop FC Utrecht-uit

Naar uitwedstrijden gaan is tof, maar er zijn altijd uitduels die er uitspringen. Het bezoek aan FC Utrecht is zo’n potje. De informatie over de kaartverkoop voor het competitieduel is beschikbaar en we hebben goed nieuws!
Een vol uitvak in Utrecht is altijd een fijn gezicht! © Pro Shots

Laten we eens positief beginnen: voor het duel in de Galgenwaard zijn dit keer 1000 kaartjes beschikbaar voor Ajacieden. Dat zijn er dus 250 meer dan vorig seizoen! Dat is uitstekend nieuws, want zoals we weten kan Ajax doorgaans alle steun gebruiken in Utrecht.

De verhoging van het aantal kaartjes kun je gerust zien als een beloning van goed gedrag van de Ajacieden die vorig jaar het uitvak bevolkten. Tijdens vooroverleggen tussen beide supportersverenigingen, clubs, KNVB en gemeenten is besloten het aantal kaarten, mede om die reden, te verhogen.

Een kaartje kost 30,74 euro en er is sprake van een verplichte buscombi vanaf de Johan Cruijff Arena.

Anders kun je altijd nog inzetten op alternatief busvervoer, dat wordt georganiseerd door de Supportersvereniging Ajax. Er vertrekken bussen vanaf de Amsterdamse Middenweg en vanuit Almere, Den Bosch en Leiden. We komen daar nog bij je op terug.

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax