Of ga naar de homepage van
44 keer gelezen

Zo ziet de F-side Kluiverts poeier in de kruising eindigen

De Ajacieden hadden een flinke aanloop nodig voordat het begon te draaien tegen Willem II. Maar toen het eenmaal begon te draaien, liep het ook gelijk lekker. Justin Kluivert gaf het startschot met een prachtig doelpunt. Als je zo'n goal voor je neus ziet vallen, doe je maar een ding: juichen!

Dankzij Ventos kunnen we nagaan hoe het doelpunt van Kluivert op de tribunes werd beleefd. Het is altijd mooi als een schot van afstand binnenvalt. Eerst hoop je alleen maar dat de bal richting het doel gaat, dan zie je dat het kansrijk is en als de bal dan binnen slaat, kun je juichen!

Het gebeurt niet vaak dat er tegen Willem II ook enige opluchting klinkt tussen het juichen door, maar dat was nu toch echt het geval. Kluiverts poeier van afstand leverde de gelijkmaker op, maar daarna liepen de Ajacieden gelukkig uit naar 3-1 en zo kunnen we een fijne Kerst vieren!

Als je benieuwd bent naar meer video's van Ventos, klik dan hier. Maar graag vragen we ook jullie aandacht voor een andere video van de treffer van Kluivert, ook gemaakt vanaf de tribunes. Klik hier maar eens. Je krijgt er heus geen spijt van, beloofd!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax