Of ga naar de homepage van
41 keer gelezen

Ballenjongens en vaandeldragers Ajax – Willem II gezocht!

Ook bij het laatste thuisduel van het kalenderjaar wordt de opkomst van beide ploegen verzegeld door vaandels. Wij zijn op zoek naar dragers van de vaandels van Ajax en Willem II, bovendien hebben we twee plekken te verloten als ballenjongen of -meisje!
De teller staat inmiddels al een tijdje op 33. © Pro Shots

Ajax en Willem II staan zondag 24 december tegenover elkaar in de Johan Cruijff Arena. Je leest het goed, dit is op de middag voor kerstavond. Check voordat je meedoet aan de prijsvraag dus even goed of je geen verplichtingen elders hebt.

Als Ajax het jaar goed afsluit, bedraagt het verschil met koploper PSV maximaal vijf punten en dat hadden we een dag en een punt of tien geleden toch niet zien aankomen. Hopelijk brengt dit een beetje goede zin bij je naar boven!

We zoeken twee keer vier vaandeldragers, voor de vaandels van Ajax en Willem II, pus twee ballenjongens of -meisjes! Als je wilt winnen maar de prijs je niet uitmaakt, laat dit dan weten in het formulier. Dan maak je meer kans op een plekje!

Alles bij elkaar opgeteld zoeken we tien winnaars dit lid zijn van Ajax Jonge Schare (13 tm 17 jaar). Die winnaars bellen we donderdag na 14.00 uur. Zorg dus dat je een telefoonnummer doorgeeft waarop je donderdagmiddag goed te bereiken bent!

Prijsvraag: Ajax werd in 2013 voor de 32ste keer kampioen dankzij winst op Willem II. Wat was de uitslag?

Ben je nog geen lid, maar wil je eigenlijk wel kans maken op onze prijzen? Sluit je dan snel aan bij Ajax Jonge Schare! Dan kun je al snel meedoen aan de eerstvolgende prijsvraag. Bekijk hier al onze prijsvraagvoorwaarden.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax