Of ga naar de homepage van
16 keer gelezen

LKA: voor 15 euro naar Ajax – Willem II! [UITVERKOCHT!]

We hebben weer iets interessants voor je! Op zondag 24 december speelt Ajax in de eigen Johan Cruijff Arena tegen Willem II. Jij kunt met onze Laatste Kaarten Actie voor slechts 15 euro bij dit duel zijn!
Hier zien we een stukje wedstrijdbeleving! © De Brouwer

Ajax is bezig met een aardige inhaalslag op koploper PSV en kan daarbij alle steun gebruiken, dus ook in de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop. De tegenstander komt uit Tilburg en heet Willem II.

Het moet dan wel een stuk beter dan vorig jaar. Toen verloor Ajax in eigen stadion met 1-2 van de Tricolores en precies dat kunnen we nu niet gebruiken. Davy Klaassen maakte toen in de eerste minuut nog de openingstreffer, maar het ging alsnog fout.

Hoe dan ook, leden van Ajax Jonge Schare kunnen voor een prima bedrag in het stadion checken of het de Ajacieden lukt drie punten te pakken. Als AJS-lid krijg je bij ons 50 procent korting. Een kaartje voor 15 euro, dat is prima te doen, toch?  

De kaarten zijn voor vak 407 of vak 409 en we hebben dertig kaarten in de aanbieding. De wedstrijd wordt dus 24 december gespeeld en de aftrap is om 14.30 uur. Hopelijk pakt Ajax drie punten, zo vlak voor Kerst.

De verkoop gaat via onze webshop. Als je daar nog niet eerder iets hebt gekocht, moet je je eerst even registreren. Dat kan via deze link.

De Laatste Kaarten Actie voor Ajax – Willem II is uitverkocht!

Omdat de kaartjes vaak populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Johan Cruijff Arena.

Om misverstanden te voorkomen: de kaarten zijn alleen te koop voor leden van Ajax Jonge Schare. Nog geen lid? Aanmelden kan hier.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax