Of ga naar de homepage van

Even voorstellen: wie is Perr Schuurs?!

Zo gebeurt er veel te weinig op de transfermarkt, zo trekt Ajax in december twee spelers aan met het oog op volgend seizoen. Dat belooft wat! Net als Hassane Bandé betreft het een relatief onbekende speler. Kortom, wie is Perr Schuurs?

We weten dat Schuurs achttien jaar jong is, we weten dat hij in de Jupiler League speelt, en we weten dat hij een centrale verdediger is en we weten ook dat hij de kleuren van Fortuna Sittard verdedigt.

Maar verder? Eigenlijk weten we niet zo veel over de nieuwe aanwinst. Gelukkig leven we in het digitale tijdperk en kunnen we zo dingen opzoeken over Schuurs, die per 1 januari 2018 bij Ajax onder contract staat en het seizoen afmaakt in de Jupiler League.

Schuurs is een rechtsbenige verdediger en, best fijn, meet maar liefst 1,91 meter. Daar kun je mee voor de dag komen, als verdediger, in het hedendaagse voetbal. Afijn, tijd om beelden te kijken.

Het wordt afwachten wat Schuurs namens Ajax kan, maar een ding staat vast: hij lijkt de Jupiler League wel ontgroeid.

Even voorstellen: wie is Hassane Bandé?!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax