Of ga naar de homepage van

Ajax troeft PSV af op transfermarkt en legt Schuurs vast

Ajax heeft er een talentvolle verdediger bij. Het gaat om Perr Schuurs, die per direct wordt overgenomen van Fortuna Sittard maar het seizoen wel in de Jupiler League afmaakt. Schuurs staat te boek als een van de grootste talenten in de eerste divisie.
Nu alvast in Ajaxshirt, maar tot het einde van het seizoen in Fortuna-kleuren. © Ajax Images

De centrale verdediger tekent een contract met een looptijd van vierenhalf jaar en zoals gezegd gaat dat contract in per 1 januari 2018, maar zien we de achttienjarige Schuurs pas in de zomer terug in de Johan Cruijff Arena.

Fortuna heeft het spel slim gespeeld, omdat het ook wel wist dat het Schuurs niet uit de handen van grote clubs kon houden. PSV toonde interesse, Ajax werd ook al diverse keren aan Schuurs gelinkt.

De club besloot een week of zes geleden nog het contract van Schuurs met een jaartje te verlengen, tot de zomer van 2020. Dat heeft ongetwijfeld nog een iets grotere zak met geld opgeleverd, want Schuurs komt uiteraard niet gratis naar Ajax.

Fortuna staat momenteel tweede in de Jupiler League, met een achterstand van vier punten op NEC. Grote kans dat beide clubs onderling gaan uitmaken wie er promoveert naar de eredivisie.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax