Of ga naar de homepage van

Aanwinst Schuurs stelt dat alles klopte bij Ajax

Ajax heeft zich per direct verzekerd van de komst van Perr Schuurs (18). De talentvolle centrale verdediger komt over van Fortuna Sittard, waar hij als aanvoerder wel het seizoen afmaakt.
Schuurs als aanvoerder van Fortuna Sittard in actie tegen Jong Ajax. © Pro Shots

“Ik hoefde niet lang na te denken. Mijn eerste gevoel was na het gesprek bij Ajax het beste,” stelt een glunderende Schuurs tegenover Ajax TV. “Alles klopte: hoe ik werd ontvangen, het gesprek zelf, het ontmoeten van de spelers en de technische staf.”

“Natuurlijk heb ik met Marcel Keizer en Marc Overmars gesproken,” vertelt de nieuwe aanwinst, die hoopt komende zomer gelijk aan te kunnen sluiten bij het eerste elftal. “Daar ga ik wel vanuit en daar hoop ik ook op en anders bij Jong Ajax.”

Hoewel het contract van Schuurs per 1 januari 2018 ingaat, maakt hij op huurbasis het jaar af bij Fortuna. De verdediger vindt dat prima. “Ik had altijd voor mezelf het plan om dit seizoen af te maken bij Fortuna en dat het op deze manier kan is fantastisch,” vertelt Schuurs, alvast gestoken in het Ajaxshirt.

Bij Ajax hoopt hij zich in razend tempo verder te kunnen ontwikkelen. “Ik ben een speler die altijd hard werkt en elke dag beter wil worden. Dat kan bij Ajax.”

Tijdens de rondleiding door de Johan Cruijff Arena kijkt Schuurs zijn ogen uit. Een rondje door de kleedkamer, via de spelerstunnel de trap op richting speelveld en dan het gras op. “Ja, dit is een kippenvelmomentje. Ik ben trots dat ik hier mag lopen.” 

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax