Of ga naar de homepage van

Win kaartjes voor Ajax – PSV!

Het moge duidelijk zijn: Ajax moet zondag winnen! We willen op zich ieder weekeinde dat Ajax wint, maar nu nog meer dan anders. Koploper PSV komt op bezoek in de Johan Cruijff Arena en als Ajax kampioen wil worden, moeten er drie punten worden gepakt.
Voorheen scoorde Siem wel eens namens Ajax in deze topper. © Pro Shots

De achterstand op PSV bedraagt maar liefst tien punten en als er niet snel een kentering plaatsvindt, wordt het wel een heel erg kansloos seizoen. We hebben vooralsnog weinig toffe momenten meegemaakt, dus het wordt wel weer eens tijd voor een leuk middagje.

De topper van zondag (aftrap 16.45 uur) is al tijden uitverkocht, maar jij krijgt alsnog een kans om erbij te zijn. Als je tenminste lid bent van de Supportersvereniging Ajax. Zo niet, sluit je dan aan en doe volgende keer mee. We verloten negen setjes kaarten.

Die kaartjes verloten we alleen onder Ajacieden die er alles aan beloven te doen om het verschil te maken voor onze club, juist zondagmiddag. Je kunt tot en met donderdag 13.00 uur meedoen aan deze prijsvraag, daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Ajax kwam tijdens de editie van 2012 op voorsprong door een prachtige krulbal, van wiens voet kwam die?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax