Of ga naar de homepage van

Laatste Kaarten Actie: Ajax – Excelsior! [UITVERKOCHT]

Op donderdag 14 december speelt Ajax in de eigen Johan Cruijff Arena tegen Excelsior. Jij kunt met onze Laatste Kaarten Actie voor slechts 15 euro bij dit duel zijn!
Vorig jaar hield de nu geblesseerde Cerny spelers van Excelsior aardig bezig. © De Brouwer

We hoeven niemand te vertellen dat Ajax al flinke schade heeft opgelopen in de kampioensstrijd en dat ook het doordeweekse avondduel tegen Excelsior van groot belang is. Alleen winst telt, dus jouw steun geeft misschien net dat laatste zetje.

Vorig jaar won Ajax overigens maar heel nipt van Excelsior. In eigen stadion stuurde Ajax de Rotterdammers met een 1-0 nederlaag terug de bus in. Hakim Ziyech was die wedstrijd de man die doel trof. Natuurlijk hopen we dat Ajax deze keer meer doelpunten maakt.

Hoe dan ook, leden van Ajax Jonge Schare kunnen voor een prima bedrag in het stadion checken of het de Ajacieden lukt drie punten te pakken. Als AJS-lid krijg je bij ons 50 procent korting. Een kaartje voor 15 euro, dat is goed te doen, toch?  

De kaarten zijn voor vak 407 of vak 409 en we hebben dertig kaarten in de aanbieding. De wedstrijd wordt dus donderdag 14 december gespeeld en de aftrap is om 20.45 uur. Dat wordt dus best een latertje, zeker als je een dag later naar school moet.

  • De laatste kaarten actie is inmiddels UITVERKOCHT.

De verkoop gaat via onze webshop. Als je daar nog niet eerder iets hebt gekocht, moet je je eerst even registreren. Dat kan via deze link.

Omdat de kaartjes vaak populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Johan Cruijff Arena.

Om misverstanden te voorkomen: de kaarten zijn alleen te koop voor leden van Ajax Jonge Schare. Nog geen lid? Aanmelden kan hier.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax