Of ga naar de homepage van

Even voorstellen: wie is Hassane Bandé?!

Tot vanmorgen hadden we nog nooit gehoord van Hassane Bandé. Een halve dag later is de linksvoor van KV Mechelen speler van Ajax, voor een vergoeding van 9,5 miljoen euro. Maar wie is Bandé precies? Tijd voor een ouderwetse voorstelvideo.

Het leuke van dit digitale tijdperk is dat je binnen de kortste keren veel meer over een speler te weten kunt komen dan vroeger. Dan las je op Teletekst dat Jari Litmanen naar Ajax kwam en had je verder geen idee. Dat is nu wel anders.

Er is een video van zes minuten beschikbaar waarop we een eerste glimp opvangen van wat Bandé doet als hij zich op het veld op z’n gemak voelt. Grote kans dat de vergelijking met Bertrand Traoré een dingetje gaat worden, ze komen immers allebei uit Burkina Faso.

Op het eerste gezicht lijkt Bandé inderdaad een handenbindertje, die de verdedigers prima bezig kan houden. Ook heeft hij een actie in huis en hoewel niet alle voorzetten aankomen, heeft hij vanaf de flank zeker oog voor zijn medespelers.

We tekenen hierbij graag aan dat een video van zes minuten werkelijk niets zegt over de precieze toegevoegde waarde van Bandé. Dat zal toch echt pas blijken als hij in de zomer van 2018 een Ajaxshirt aantrekt.

Hoe dan ook, we zijn benieuwd!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax