Of ga naar de homepage van

AKC: Deelnemers Fun Games bij topper Ajax – PSV gezocht!

Wil jij het publiek vermaken in de Johan Cruijff Arena? Wij zoeken twaalf leden die zondag 10 december (aftrap 16.45 uur) in de rust van Ajax - PSV willen meedoen aan de Ajax Fun Games!
Kijk de blik in die ogen. Pure concentratie. Die bal moet wel raak zijn geweest! © Sjoerd Tullenaar

Wat hebben we nodig? Lees snel verder.

Allereerst zoeken we twee doelmannen -of vrouwen. Ben je fan van Andre Onana? Laat dan zien of je net zo goed bent! Of beter, dat mag natuurlijk ook!

Dan blijven er dus nog tien plekken over voor jongens en meisje die wel eens willen scoren in de Johan Cruijff Arena. Laat jij het publiek juichen op de tribunes?

Het is de bedoeling dat je vanaf de middenlijn op de keeper afrent en probeert te scoren. Hoe tof is dat? Na afloop volgt natuurlijk nog een ererondje langs de tribunes in ons mooie stadion.

In het formulier kun je aangeven of je liever wilt scoren of dat je juist graag ballen tegenhoudt.

Om kans te maken op deze prijs moet je een goed antwoord geven op de vraag hieronder. Ajaciedjes (6 t/m 12 jaar) kunnen tot en met zondag 26 november meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje. Als je wint krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd.

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen? Geen paniek! Meld je snel aan via deze pagina! Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen aan de prijsvraag. Bekijk hier alle voorwaarden.

Prijsvraag: Vorig jaar eindigde Ajax – PSV in een 1-1 gelijkspel. Noem de twee doelpuntenmakers.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax