Of ga naar de homepage van
22 keer gelezen

Handige SV Ajax-bussen zetten koers naar FC Twente-uit!

We hebben twee broodjes beenham in het vizier! De eerste keer staan er in Enschede ook drie punten op het spel, de tweede keer de volgende ronde van het KNVB-bekertoernooi. Ook goed om te weten: er gaan beide keren van die handige SV Ajax-bussen richting het uitduel met FC Twente.
Een ding weet je zeker: Twente-uit wordt een sfeervol avondje! © De Brouwer

Ajax mag begin en eind december aantreden in de Grolsch Veste en zaterdag 2 december (aftrap 18.45 uur) is de eerste keer. We kunnen ons zo voorstellen dat je die zaterdag weinig zin hebt om overdag eerst naar de Johan Cruijff Arena te komen, vandaar dit alternatief!

Er vertrekken SV Ajax-bussen vanaf de Amsterdamse Middenweg (7) en vanuit Almere (5), Den Bosch (21) en Leiden (32). De getallen tussen haakjes staan voor het aantal vrije stoelen en de inschrijving start zaterdag om 10.00 uur. 

Als je nou wilt meerijden, zorg er dan eerst voor dat je een wedstrijdkaartje scoort. Dit kan zaterdag net zo goed vanaf 10.00 uur. Eerst een kaartje scoren, daarna een stoel in de bus regelen. Dat is de vaste afspraak en zo doen we dat dit keer opnieuw.

Er zijn in totaal duizend Ajacieden welkom in het uitvak van Twente. Dit vergroot de kansen in de loterij aanzienlijk en hopelijk beschik jij over een winnend lot, succes! Omdat er sprake is van een verplichte buscombi, hoef je trouwens niet extra te betalen om per SV Ajax-bus te reizen. 

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word nu vanaf €7,50* lid voor een half seizoen!

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax