Of ga naar de homepage van

AKC: Win een interview met Frenkie de Jong!

Bij Ajax lopen veel talenten en Frenkie de Jong is zo’n talent. De middenvelder laat goede dingen zien en zijn trainer Marcel Keizer laat hem af en toe ook al spelen in het eerste elftal. Wij zoeken iemand die Frenkie wil interviewen voor Ajaciedjes, het blad van de Ajax Kids Club!
Wat zou jij aan Frenkie de Jong vragen? © Pro Shots

Eén lid van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 13 jaar) kan het interview winnen door een toffe vraag voor Frenkie te bedenken. De bedenker van de leukste vraag pikken we eruit en nodigen we uit voor een vraaggesprekje op De Toekomst.

Wanneer het interview precies plaatsvindt, dat stemmen we apart met de winnaar af. Vermoedelijk op een vrijdag na de training. Let dus op: het interview vindt wel plaats onder schooltijd!

Dus, word jij onze sterverslaggever voor Ajaciedjes? Stuur dan snel je vraag in en wie weet ga jij in gesprek met Frenkie. Je kunt jouw vraag insturen tot en met woensdag 22 november 16.00 uur. Daarna bellen we de winnaar.

Succes!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax