Of ga naar de homepage van

Ajacieden kunnen voorlopig niet op P-Noord parkeren

Slecht nieuws voor Ajaxsupporters die geregeld gebruikmaken van de parkeerplaats op P-Noord. Dat kan voorlopig niet meer. Het werd jarenlang gedoogd om hier te parkeren, maar dat is inmiddels verleden tijd.
Een foto als deze kunnen we voorlopig dus niet maken. © De Brouwer

Het was altijd lekker gemakkelijk: auto parkeren op P-Noord, bruggetje over en dan bij Noord B aansluiten in de rij om naar binnen te gaan en een stoeltje in de bus uit te kiezen. Het wordt nu helaas tijd om alternatieven te verzinnen.

De gemeente Amsterdam gedoogt niet langer dat uitfans gebruikmaken van het terrein. Het gevolg is dat Ajacieden die een uitwedstrijd willen bezoeken moeten kiezen tussen twee kwaden: een soms duur parkeerkaartje kopen of een stuk verder weg parkeren.

Als je liever in de buurt staat, kun je bijvoorbeeld kiezen voor P1 of de parkeergarages van Villa Arena of de Ziggo Dome. Heb je liever geen parkeerkosten, dus kun je terecht langs de Holterbergerweg, maar dan sta je al snel in de buurt van station Duivendrecht.

De betrokken partijen gaan de komende tijd met elkaar in gesprek over het gebruik van P-Noord. Maar hou er dus sowieso rekening mee dat P-Noord niet beschikbaar is als je zaterdag bij de Arena opstapt voor NAC-uit!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax