Of ga naar de homepage van

Meld je aan voor het SV Ajax Ledenpanel!

Je kunt als volwassen lid de Supportersvereniging Ajax adviseren, dankzij het nieuwe SV Ajax Ledenpanel. Meld je nu aan!
SV Ajax is echt benieuwd naar jullie mening! © Pro Shots

Een krant of toch een magazine? Moeten we een kort geding aanspannen om als Ajaxsupporter bij die ene uitwedstrijd aanwezig te zijn? Hoe kunnen we het lidmaatschap nog aantrekkelijker maken?

Vragen zoals dit houden ons, los van het wel en wee van Ajax, elke dag bezig. SV Ajax telt ruim negentigduizend leden, en dat zijn dus ook ruim negentigduizend meningen. Om beter inzichtelijk te krijgen wat de meerderheid denkt en wil, roepen wij het SV Ajax Ledenpanel in het leven. 

Ben je lid van SV Ajax, achttien jaar of ouder en hebben wij jouw e-mailadres in ons systeem staan, dan heb je afgelopen week van ons een bericht gehad over de aanmelding voor het ledenpanel (heb je geen mail gehad, meld je dan alsnog aan). 

Het klinkt leuk, een panel, maar wat mogen jullie daar als lid en mogelijk deelnemer van verwachten? “We willen het panel het liefst maandelijks raadplegen, steeds over een bepaald thema, zoals stadionbezoek, onze media-uitingen, evenementen, het lidmaatschap, maar ook actuele thema’s,” legt Herjan Pullen, coördinator wedstrijd- en supporterszaken van SV Ajax, uit.

“Het gaat dan steeds om ongeveer tien open of meerkeuzevragen. We doen dit in samenwerking met marktonderzoeksbureau Ruigrok. Over elk thema krijgen we een uitgebreide rapportage, waarop we kunnen voortborduren. Uiteraard krijgen de panelleden als eersten onze bevindingen te horen, daarna zullen we de andere leden op de hoogte brengen, via de krant en onze website.”

Geen e-mail, wel aanmelden?
Het kan zijn dat je van ons geen e-mail hebt gehad. Als lid van SV Ajax boven de achttien jaar mag je je dan natuurlijk alsnog aanmelden voor het ledenpanel. Ga dan naar svajaxledenpanel.nl. Aanmelden kan tot 27 oktober. Daarna nemen we contact op met de leden die daadwerkelijk kunnen meedoen aan het panel.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax