Of ga naar de homepage van

Informatie kaartverkoop De Dijk-uit

Raar maar waar; een Amsterdamse derby in Volendam. En toch is De Dijk - Ajax op woensdag 25 oktober in het Kras Stadion. Ajacieden kunnen vanaf donderdag 12 oktober kaartjes kopen.
In 2008 wist De Dijk-keeper Verhoeven al de weg naar het Kras Stadion. © Pro Shots

We gaan het er niet meer over hebben, maar het is eeuwig jammer dat deze bekerpot in de tweede ronde niet gewoon binnen de stadsgrenzen wordt afgewerkt. Oké, de Schellingwouderdijk is misschien niet echt handig, maar er waren nog meer opties in Amsterdam.

Of het een grote uittocht wordt van Amsterdammers naar de dijk van Volendam, is nog even afwachten. De wedstrijd begint al om 18.30 uur en met werk is dat voor sommige supporters best lastig. Aan de andere kant is dit duel een kans jouw kids een eerste awayday mee te laten maken!

Donderdag 12 oktober om 10.00 uur moeten de uitkaarthouders met voorrang op de juiste knoppen drukken. Sneller dan gebruikelijk volgen dan de ‘normale’ uitkaarthouders op zaterdag 14 oktober om 12.00 uur. Dat heeft te maken met de korte verkoopperiode.

Alle leden van Supportersvereniging Ajax zijn op woensdag 18 oktober aan de beurt, waarna de digitale kassa dicht gaat op vrijdag 20 oktober, aan het einde van de dag. Een kaartje kost 8 euro en dat is inclusief servicekosten. Er zijn voor Ajaxsupporters 400 kaarten beschikbaar.

Elk nadeel heeft zijn voordeel: je kunt op eigen gelegenheid afreizen naar het Kras Stadion. Visje eten, biertje drinken (of Fanta) in Volendam en daarna is het omwisselen bij het stadion zelf.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax