Of ga naar de homepage van
50 keer gelezen

Johan Cruijff Arena eert Eberhard van der Laan

Aan de zuidzijde van de Johan Cruijff Arena hangt sinds dinsdagmorgen een fraai eerbetoon aan de vorige week overleden Eberhard van der Laan. Het grijze beton is opgesierd door de bekende creatie 'Damsko Strijder' van kunstenaarscollectief Kamp Seedorf.
Een dikke duim voor de initiatiefnemers. © Ajax Life

Voorafgaand aan de treurinterland Nederland-Zweden zal er in de Johan Cruijff Arena op gepaste wijze worden stilgestaan bij het overlijden van de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan. Zo is er een minuut stilte en zullen de internationals de laatste WK-kwalificatiewedstrijd met rouwbanden spelen.

Het is overigens niet de eerste keer dat het stadion zich op deze respectvolle wijze laat aankleden. Eerder gebeurde dat ook al na het drama rondom Abdelhak Nouri, toen er aan beide zijden van het stadion een levensgroot doek hing met zijn bekende rugnummer 34 en de tekst Stay Strong Appie.

Een dikke duim voor de initiatiefnemers, maar laten we hopen dat we in de toekomst gewoon weer feestelijke redenen hebben om groots uit te pakken op het beton. 

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word nu vanaf €7,50* lid voor een half seizoen!

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax