Of ga naar de homepage van

Brescia – Ajax Vrouwen live te zien bij Ajax TV

Vanavond spelen de Ajax Vrouwen de return tegen het Italiaanse Brescia. In stadio Mario Rigamonti wordt het volgens Ajacied Kelly Zeeman ’een hele dolle boel’, compleet met toneelspelende Italiaanse tegenstanders. De heenwedstrijd eindigde in 1-0.
Ergens tussen de juichende Ajax Vrouwen zit Linda Bakker verstopt, na de 1-0 thuis. © Ajax Images

Linda Bakker was op sportpark de Toekomst als invaller de enige doelpuntenmaakster. Op het digitale thuis van Ajax zei ze gisteren: “Ik denk dat ze morgen weer zo hard gaan spelen als in de heenwedstrijd. Het blijven tenslotte Italianen, ze provoceren altijd. De scheidsrechter van vorige week ging daar echt in mee. Ik hoop dat we nu een scheidsrechter hebben die meer zijn eigen keuzes maakt en niet zo beïnvloedbaar is.''

In haar tweede blog voor de club schrijft verdedigster Stefanie van der Gragt: “laat die Italianen maar komen.” Het wordt Hollandse nuchterheid tegenover Italiaanse emotie, verwacht de international. “Ze schreeuwen moord en brand bij een tikkie en proberen daarmee vrije trappen te forceren. Het kostte Marjolijn na 21 minuten al een rode kaart. Ze probeerde zich los te rukken van een Italiaanse en maakte daarbij een slaande beweging. Toen moesten we verder met 10 man." 

En ja, Zeeman weet dat het “een hele spannende pot wordt. Je weet dat het hier één dolle boel gaat worden. Met de Italiaanse fans en met de speelsters van Brescia, die misschien weer toneel gaan spelen. Je weet het niet. Dus je moet overal op voorbereid zijn. Als we als team op het veld staan en alles voor elkaar over hebben, kunnen we een mooi resultaat neerzetten.”

Alle reden dus om dit duel live te zien bij Ajax TV. De aftrap is om 20.30 uur.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax