Of ga naar de homepage van

Win kaartjes voor Ajax – Sparta!

Met z’n allen zijn we benieuwd hoe de Ajacieden door de interlandperiode zijn gekomen. Het gewonnen uitduel in de competitie tegen sc Heerenveen moet het begin zijn van een goede reeks. Jij kunt er de volgende wedstrijd tegen Sparta bij zijn!
Justin Kluivert heeft een cadeautje voor het publiek na de 2-0 zege op Sparta dit jaar. © Pro Shots

Ajacieden en internationals als Hakim Ziyech, Lasse Schöne, Kasper Dolberg, Amin Younes, Frenkie de Jong en Justin Kluivert kunnen positieve energie meebrengen naar Amsterdam van de diverse nationale teams. Een aantal is zeker van het WK in Rusland, anderen hebben nog een best goede kans via de play-offs en de jongere internationals kunnen nog naar het EK met Jong Oranje.

De 'grote' Oranje-internationals zullen minder vrolijk terugkeren na dinsdag, maar voor alle spelers geldt: de thuiswedstrijd tegen Sparta moet drie punten opleveren. Geen excuses. Ajax trapt op zaterdag 14 oktober om 18.30 uur af tegen de Spartanen. Jij kunt onze club naar de overwinning schreeuwen!

Wij verloten negen setjes van twee kaarten voor dit duel tegen de Kastelheren. Je kunt tot en met woensdag 11 oktober 13.00 uur meedoen aan de prijsvraag, daarna nemen we contact op met de winnaars.

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Prijsvraag

Welke huidige Ajacied en international moest na Ajax – Sparta van 12 februari 2017 zijn excuses maken aan de Spartanen?

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax