Of ga naar de homepage van

Tof! We organiseren een ballenjongensdag met gave prijzen!

Heb jij altijd al de wens om een keer ballenjongen te zijn bij een thuisduel van Ajax? En grijp je telkens mis bij onze prijsvraag? Dan moet je nu opletten! We organiseren zaterdag 4 november een ballenjongensdag, waarbij je een plekje langs het veld kunt verdienen!
Ballenjongen zijn is gaaf, ook bij een wedstrijd in de eredivisie! © De Brouwer

Overal waar ‘ballenjongen’ staat kun je natuurlijk net zo goed ‘ballenmeisje’ lezen. Alle Ajacieden zijn van harte welkom op de eerste editie van deze speciale dag. We hebben plek voor in totaal 150 deelnemers en we zoeken maar liefst acht winnaars.

Maar wat houdt een ballenjongensdag precies in? We zetten op het oude trainingsveld, naast de Johan Cruijff Arena, een parcours uit van negen spellen, waarbij de toekomstige ballenjongens worden beoordeeld op houding, positivisme en samenwerking.

We zijn dus niet per se op zoek naar de snelste of sterkste ballenjongen, maar naar een goede allrounder die op alle onderdelen goed scoort! Heb jij zaterdag 4 november, van 12.45 tot 17.30 uur, nog niets in je agenda staan? Doe dan mee!

Zoals je hierboven al kon lezen, zijn we op zoek naar acht winnaars. We zoeken een duo dat ballenjongen wil zijn bij Ajax – PSV, de klassieker, FC Twente-thuis en het duel in eigen huis met sc Heerenveen.

Je moet uiteraard lid zijn van Ajax Jonge Schare (13 t/m 17 jaar) om mee te mogen doen en kans te maken op deze mooie prijs! Zien we jou 4 november op het oude trainingsveld?!

[VOL!]

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax