Of ga naar de homepage van

Ga voor 15 euro naar Ajax – Sparta! [UITVERKOCHT]

Er breken na de interlands weer belangrijke weken aan voor Ajax. Het schip werd in Heerenveen gestabiliseerd, nu wordt het zaak meters te maken. Te beginnen tegen Sparta. Via onze Laatste Kaarten Actie kun je voor 15 euro van de partij zijn!
Hopelijk valt er tegen Sparta opnieuw iets te juichen! © De Brouwer

Het is van belang een goede serie neer te zetten. Het startschot is gegeven en hopelijk worden de Spartanen ook aan de zegekar gebonden. Ajax heeft voor eigen publiek iets goed te maken na de pijnlijke verliespartij tegen Vitesse.

Leden van Ajax Jonge Schare kunnen met korting komen kijken of de Ajacieden hier in slagen. Je kunt als AJS-lid voor de helft van de prijs kaartjes kopen. Dan praat je over 15 euro voor een stoeltje, mooie deal toch?!

De kaarten zijn voor vak 407 of vak 409 en we hebben dertig kaarten in de aanbieding. De wedstrijd wordt zaterdag 14 oktober gespeeld en de aftrap is al om 18.30 uur.

De verkoop gaat via onze webshop. Als je daar nog niet eerder iets hebt gekocht, moet je je eerst even registreren. Dat kan via deze link.

Omdat de kaartjes vaak populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Johan Cruijff Arena.

  • De Laatste Kaarten Actie voor Ajax – Sparta is UITVERKOCHT!

Nog maar een keertje en om misverstanden te voorkomen: de kaarten zijn alleen te koop voor leden van Ajax Jonge Schare.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax