Of ga naar de homepage van

Laatste Kaarten Actie: Voor 15 euro naar Ajax – Vitesse! [UITVERKOCHT]

Vitesse speelt in de Europa League, Ajax helaas niet. Hoe de echte krachtsverhouding dit seizoen is tussen beide clubs, kun je in het stadion ervaren. Voor weinig! We hebben laatste kaarten in de aanbieding voor Ajax - Vitesse.
De vorige editie was een hakken-over-de-sloot affaire met Viergever: 1-0. © Pro Shots

Als de Arnhemmers op bezoek komen, kunnen Ajacieden vocale ondersteuning goed gebruiken. Leden van Ajax Jonge Schare zijn daar best fanatiek in, zo hebben wij gehoord. Jullie kunnen voor de helft van de prijs kaartjes kopen. 

Deze leden betalen slechts 15 euro voor een stoeltje bij Ajax – Vitesse. De kaarten zijn voor vak 407 of vak 409 en we hebben dertig kaarten in de aanbieding. De wedstrijd wordt zondag 24 september gespeeld en de aftrap is om 14.30 uur.

De verkoop gaat via onze webshop. Als je daar nog niet eerder iets hebt gekocht, moet je je eerst even registreren. Dat kan via deze link.

Omdat de kaartjes vaak populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Johan Cruijff Arena.

De Laatste Kaarten Actie voor Ajax – Vitesse is uitverkocht!

Nog maar een keertje en om misverstanden te voorkomen: de kaarten zijn alleen te koop voor leden van Ajax Jonge Schare.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word lid van SV Ajax vanaf €15* per seizoen

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijd.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax